img
Bedrijfsnaam VLS Schoonmaak
Branche Zakelijke dienstverlening
Adres Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
noord-holland, Nederland
E-mailadres VLSSchoonmaak@jobpromo.nl
Contactpersoon Hakim El Kandoussi
Website (URL) http://www.vls.nl

Bedrijfsomschrijving

De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken.

Rayonleider Schoonmaak regio Rotterdam

VLS Schoonmaak is per direct op zoek naar eenRayonleider Schoonmaak regio RotterdamAls fulltime rayonleider binnen onze organisatie ben jij die ambulant leidinggevende die successen boekt in het aannemen, instrueren, begeleiden van de schoonmaakmedewerkers en onze klanten aan je weet te binden door het gebruik van goede communicatie skills. Jouw successen zorgen voor weinig verloop onder onze medewerkers en klanten. Je dagelijkse inzet voor deze doelen maken van je werkdag een top dag!Wat zijn je verantwoordelijkheden?Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers en rapporteert direct aan de accountmanager in deze regio;Je registreert op juiste en accurate wijze de...

Schoonmaakmedewerker - Bleiswijk

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Bleiswijk - Hoeveel uur per week? 10 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor onze opdrachtgever in Bleiswijk. Het object is goed te bereiken met eigen vervoer.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, 2 uur per dag. De werktijden zijn in onderling overleg.  Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Oud-Beijerland

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Oud-Beijerland - Hoeveel uur per week? 3 uur - Soort object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Oud-Beijerland. Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer.De werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag, 1.50 uur per dag. De werktijden zijn in overleg met de leidinggevende. Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Piershil

                                  VLS is opzoek naar jou!Waar? Piershil - Hoeveel uur per week? 1.50 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Piershil. Het object is met eigen vervoer goed te bereiken. De werkdagen en werktijden zijn in onderling overleg. Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!! Wij zoeken: Je bent zorgvuldigJe bent flexibelJe kan goed zelfstandig werken

Schoonmaakmedewerker - Katwijk

VLS is op zoek naar jou! Waar? Katwijk - Hoeveel uur per week? 4,5 uur - Soort object? Groothandel VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een groothandel in bouwmaterialen in Katwijk. Deze groothandel is bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag, 1,50 uur per dag. Werktijden zijn in onderling overleg. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Kerkwerve

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Kerkwerve - Hoeveel uur per week? 8 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Kerkwerve.Het betreft 2 kantoren die naast elkaar gelegen zijn. De werkdagen zijn op maandag en donderdag, 4 uur per dag. De werktijden zijn in overleg af te spreken.Wil je graag ons team van schoonmakers komen versterken aarzal dan niet en solliciteer.

Schoonmaakmedewerker - Halfweg

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Halfweg - Hoeveel uur per week? 20 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar twee enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor onze opdrachtgever in Halfweg. De locatie is alleen te bereiken met eigen vervoer.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, 4 uur per dag. Werktijden zijn in onderling overleg met de direct leidinggevende. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in de ochtend (vroeg) of  in de avonduren.   Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Tilburg

                                                    VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Tilburg - Hoeveel uur per week? 25 uur - Soort object? Campus VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Tilburg. Het object is goed te bereiken met eigen vervoer en ook met het openbaar vervoer. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, 5 uur per dag. Werktijden in onderling overleg.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerkers - Delft

VLS  is op zoek naar jou!Waar? Delft - Hoeveel uur per week? 25 uur - Soort object? ZorglocatieVLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers ter aanvulling op ons team bij een grote zorglocatie in Delft. Deze inspirerende locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Wij zoeken kandidaten die de Nederlandse taal beheersen zowel mondeling als schriftelijk (of Engelssprekend) en in het bezit zijn van een VOG verklaring of bereid zijn om deze alsnog aan te vragen voor het werken op deze zorglocatie. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 12.00 uur. ...

Schoonmaakmedewerker - HI Ambacht

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? HI Ambacht - Hoeveel uur per week? 4 uur -  Soort object Woonhuis  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in HI Ambacht.Je bent werkzaam op maandag, dinsdag of vrijdag, 4 uur. Vanaf 09.00 uur.  Let op er zijn 3 katten aanwezig in de woning.Heb je interesse in deze vacature, aarzel niet en reageer direct!!

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers