img
Bedrijfsnaam Muco Technologies BV
Branche Techniek/industrie
Adres Pleimuiden 12E
1046 AG Amsterdam
noord-holland, Nederland
E-mailadres MucoTechnologiesBV@jobpromo.nl
Contactpersoon Astrid de Jong
Website (URL) http://www.muco-technologies.nl

Bedrijfsomschrijving

MUCO Technologies BV ontwikkelt elektronicaproducten, zowel hardware, embedded software als mechanica. Dat doen we vrijwel altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

MUCO is een kleine ontwikkelclub met 20 enthousiaste en innovatieve medewerkers. Muco heeft een lange geschiedenis en is ooit begonnen in 1932 als een klein onderdelenwinkeltje in Amsterdam! We zijn nu een bedrijf gericht op het uitvoeren van projecten en de ontwikkeling van nieuwe elektronicaproducten voor opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met meet- en regelapparatuur. Ons kennisgebied strekt zich uit van laagspanningsproducten (zero power, low power) tot aan vermogenselektronica. We richten ons tevens op de draadloze elektronica (domotica) als ook de ontwikkeling van antenne ontwerpen.

Muco maakt deel uit van de MACH-groep waar ook nog 3 productiebedrijven onder vallen. Met in totaal ruim 200 medewerkers in de groep, waarvan 25 ontwikkelaars, is Muco in combinatie met zusterbedrijven CDS Electronics te Maassluis, Head Electronics te Katwijk en Azteco Electronics te Zwijndrecht een grote speler op dit gebied.

Projectmanager Elektronica Ontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met project managementtalent, commerciële drive en een groot enthousiasme voor innovaties. Jij bent de brug tussen onze klanten en het ontwikkelteam. Een zeer belangrijke rol in onze organisatie en binnen de MACH groep. Jij leidt de ontwikkelprojecten binnen je eigen ontwikkelteam met veel plezier en bezieling tot een succesvol resultaat wat in productie kan. Dat doen we veelal in nauwe samenwerking met onze klant en onze productieteams.Vacature Projectmanager Elektronica OntwikkelingMUCO ontwikkelt elektronicaproducten, zowel hardware, embedded software als mechanica. In principe verzorgen wij vanaf het eerste concept tot aan de productie alle technische...

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers