img
Bedrijfsnaam Het Groen Werkt B.V.
KVK-nummer 61815926
Branche Agrarisch
Adres Korteweg 2c
3251LE Stellendam
zuid-holland, Nederland
Telefoonnummer 085-2019800
E-mailadres dirc@tri-advies.nl
Contactpersoon Dirc van den Boogert

Commercieel medewerker buitendienst

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar nieuwe collega?s om team HGW-Groep te versterken Regio Randstad (R?dam ? Den Haag ? Amsterdam ? Utrecht) Regio Noordoost Nederland (Groningen ? Drenthe ? Overijssel), locatie kantoor Hoogeveen. We zoeken een echte verbinder! ???? Je bent een geschikte gesprekspartner voor mensen die met de poten in de klei staan, tot de directie op kantoor.??Je bent ondernemer in je eigen regio. Een echte 360 graden functie!??Je matcht (talentvolle) sollicitanten bij een passend hoveniersbedrijf of groenvoorziener. Ook stippel je samen een opleidingstraject uit voor een vliegende start van een duurzame groene carrière van kandidaten!?? Je ondersteunt...

Vakbekwaam Hovenier Waalwijk

Als vakbekwaam hovenier ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Jij kunt de klant te woord staan en uitleg kunnen geven over de uitgevoerde werkzaamheden. Ook stuur jij de werkzaamheden in de tuin van A tot Z aan. Je bent bekend met; Plaatsen van schuttingen, pergola?s, vlonders etc. (Sier)-bestratingswerkzaamheden Plantwerkzaamheden (vast planten, bomen) Aanleggen- en onderhouden van tuinen Onderhoudswerkzaamheden (hagen snoeien, bosmaaien, schoffelen, Aansturen van medewerkers of leerlingen indien nodig

Vakbekwaam hovenier (Oud-Beijerland)

Wanneer je werkzaam wordt binnen het team zul je voornamelijk nieuwe tuinen gaan aanleggen. Incidenteel kan het voor komen dat onderhoudswerkzaamheden verricht zullen worden.

Vakbekwaam hovenier (Hoogvliet)

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het aanleggen van nieuwe tuinen. Het kan voor komen dat onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, etc. worden dagelijks uitgevoerd.

Voorman hovenier (Rhoon)

Je voert, zowel zelfstandig als in teamverband, hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij bedrijven, instellingen en gemeenten. Het aansturen van jouw directe collega's, het samenwerken in teamverband en het directe contact met de diverse klanten zal een beroep doen op jouw vaardigheden. 

Medewerker groenvoorziening (Bergen op Zoom)

Je gaat werken in een team onder dagelijkse aansturing van een voorman. In deze functie is het dagelijks onderhoud van het openbaar groen je kerntaak, maar daarnaast lever je een bijdrage aan de volgende kerntaken: Dagelijks onderhoud openbaar groen Nieuwe aanleg openbaar groen Evenementen (afzettingen en straatreiniging) Straatreiniging Gladheidbestrijding & storingdienst

Allround hovenier (Roermond)

Je bent verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden (aanleg en/of onderhoud) bij zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en groenvoorzieningen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring, jouw dagelijkse planning en de resultaten bij jouw klanten. Je kunt prima zelfstandig werk uitvoeren.  

Assistent Hovenier (Numansdorp)

Jij hebt groene vingers en kunt goed uit de voeten in een dynamische omgeving. Je bent veel buiten aan het werk en altijd wel in de weer met allerlei hovenierswerkzaamheden. Het werk staat nooit stil en daarom ben jij lekker actief bezig. Je houdt je o.a. bezig met assisteren van een ervaren hovenier m.b.t. het aanleggen en onderhouden van tuinen. ?s Ochtends vroeg kan je al aan de slag, waardoor jij lekker op tijd klaar bent om nog even van de zon te genieten!

Hovenier aanleg / stratenmaker (Wijnandsrade)

De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Je opereert in een team, hierbij overleg je met je collega?s over de voortgang en werkwijze. 

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers