img
Bedrijfsnaam Jan Groen Tegels
Branche Detailhandel/winkel
Adres Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
zuid-holland, Nederland
E-mailadres JanGroenTegels@jobpromo.nl
Contactpersoon Dennis Schouwstra
Website (URL) http://www.jangroentegels.nl

Bedrijfsomschrijving

Jan Groen Tegels is dé tegelzaak van Nederland. Met zo'n zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten hebben we een zeer grote collectie. In onze magazijnen ligt zo'n 275.000 vierkante meter op voorraad om elke dag onze klanten te bedienen.

Jan Groen staat bekend als een gezond en groeiend bedrijf. Goede producten, goede organisatie en natuurlijk de goede mensen op de juiste plek. Ondanks het minimale verloop in het personeel hebben we door natuurlijk verloop en onze groei met regelmaat nieuwe medewerkers nodig.

Verkoper Tegels

Vind de perfecte balans tussen advies en commercie als verkoper tegels. Bij Jan Groen ben jij het visitekaartje van de showroom. Een fulltime functie waarin je de vrijheid krijgt je werk te doen zoals jij denkt dat het beste is. Nog geen kennis van tegels? Geen punt, er zijn genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Welkom in de familie. Word dé expert Met jouw commerciële talenten, je mensenkennis en je gevoel voor (interieur)inrichting ontvang jij klanten in de showroom voor advies- en verkoopgesprekken. Misschien denk je bij tegels in eerste instantie dat het rechttoe rechtaan is. Het zou je verbazen. Straks ben jij de...

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers